Skip to main content
Nieuws

Andre aan de Stegge opvolger van Hans de Groot

By 23 januari 2020april 13th, 2022No Comments

12-2017 In de laatste bestuursvergadering van dit jaar heeft ad interim voorzitter en secretaris Hans de Groot afscheid genomen van de Stichting Bedrijventerrein Oudenrijn en het voozittersstokje overdragen aan André aan de Stegge. Hans is sinds jaar en dag actief geweest voor Bedrijventerrein Oudenrijn. Eerst via de SBBO, waarin  hij onder andere de beveiliging van het bedrijventerrein heeft helpen opzetten en later toen de SBBO overging in de BKO, heeft hij zich 17 jaar als secretaris en later als voorzitter ingezet voor de parkeerproblematiek, de huidige beveiligingsstructuur en de nieuwe bewegwijzering.

Het bestuur dankt Hans voor zijn jarenlange inzet en zal hem hiervoor op gepaste wijze voor in het zonnetje zetten.