Skip to main content
Nieuws

Dat kan beter

By 23 januari 2020april 13th, 2022No Comments

U hebt vast wel eens contact met de gemeente Utrecht? Wellicht heeft u ook goede ideeën om de dienstverlening van de gemeente te verbeteren?

Graag verzamelen wij die ideeën zodat wij onze (online) dienstverlening aan u en andere ondernemers in Utrecht kunnen verbeteren.

Wat voor soort ideeën zoeken we?
We zijn nu vooral op zoek naar hoe u de kwaliteit van het contact en de dienstverlening met de gemeente ervaart. Denken we met u mee? Kunt u uw weg gemakkelijk vinden? Is de informatie duidelijk? Krijgt u de juiste persoon te spreken?

We nodigen u graag uit om uw mening aan ons te laten weten. Wilt u deze uitnodiging delen met andere ondernemers binnen uw netwerk?

Forum (Argu)
Laat uw mening op forum www.argu.co/ondernemers aan ons weten. Welk idee heeft u over hoe we het beter kunnen doen? Uiteraard horen we ook heel graag waar u blij over bent. Op dit forum kunt u ook zien welke reacties uw mede-ondernemers hebben achtergelaten en u kunt daar ook op elkaar reageren.

Deze ondernemers gingen u voor  bekijk hier het filmpje.

Wat doen we met uw tips?
Vanaf 30 april 2018 selecteren wij de ideeën en kijken bijvoorbeeld naar de haalbaarheid ervan.

Goede, simpel uit te voeren ideeën regelen we natuurlijk zo snel mogelijk. 

Voor complexere ideeën is meer tijd nodig. We houden u in ieder geval via het forum (Argu) op de hoogte.

Verder meedenken?
We halen niet alleen digitaal ideeën op. Wij vinden het ook nuttig om u te ontmoeten tijdens één van de gesprekken die we ook de komende tijd willen voeren met Utrechtse ondernemers.

U kunt zich daarvoor alvast aanmelden via datkanbeter@utrecht.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op de site www.utrecht.nl/datkanbeter. U kunt ook een mail sturen naar datkanbeter@utrecht.nl. Wilt u dat wij telefonisch contact met u opnemen?

Vermeld dan uw contactgegevens en eventueel een voorkeursmoment waarop u teruggebeld wilt worden.

We hopen dat u mee wilt doen en uw ideeën met de gemeente Utrecht wilt delen en dit mailbericht deelt binnen uw netwerk.

Hartelijk dank. Met vriendelijke groet,

Kees Geldof, Wethouder Publieksdienstverlening