Skip to main content
Nieuws

Bedrijventerrein Oudenrijn ontvangt € 4.032,42 van Interpolis

By 13 februari 2020april 13th, 2022No Comments

Op dinsdag 11 september 2019 ontving de voorzitter van de Stichting Bedrijvenkring Oudenrijn, André aan de Stegge, een cheque ter waarde van € 4.032,42 van Interpolis uit handen van Arnoud Stam, Clustermanager Verzekeren bij Rabobank Utrecht.

Een prachtig bedrag, waarmee het bestuur heel blij is. Zij gaan het bedrag gebruiken voor bijeenkomst, met hapje en drankje, waarbij alle ondernemers van Bedrijventerrein Oudenrijn uitgenodigd worden. Tijdens deze bijeenkomst willen zij een wat duidelijker profiel geven over waar het bestuur mee bezig is en wat hun toekomstplannen voor het bedrijventerrein zijn.

Alle betrokken partijen profiteren van veilig ondernemen

Een collectief beveiligd bedrijventerrein is veiliger. Dat zorgt ervoor dat ondernemers prettiger kunnen ondernemen én dat Interpolis minder hoeft uit te keren aan schades op ons terrein. Als blijk van waardering ontving het bestuur van Interpolis deze cheque. Daarnaast biedt Interpolis alle ondernemers op het bedrijventerrein een korting tot 15% op de premie voor de gebouwen-, inventaris-, voorraad- en bedrijfsstagnatieverzekering op de Interpolis Bedrijven Compact Polis®.

Het bestuur roept alle ondernemers op het bedrijventerrein op om in gesprek te gaan met Rabobank Utrecht om te bekijken wat Interpolis voor het bedrijf kan betekenen. Hoe meer ondernemingen op het bedrijventerrein bij Interpolis zijn verzekerd hoe hoger de cheque volgend jaar kan uitvallen!

Neem contact op met Armand Truijens van de Rabobank via Armand. Truijens@rabobank.nl