Skip to main content

Ook in 2024 vindt in onze achtertuin weer de Triathlon Utrecht plaats. Op 30 juni zullen zo’n 900 enthousiaste sportievelingen zich rond de Strijkviertelplas met elkaar meten op de onderdelen zwemmen, fietsen en lopen, aangemoedigd door vrienden en familie. Door de verschillende afstanden en vormen is de Triathlon Utrecht van oudsher een laagdrempelige wedstrijd waar iedereen, van beginner tot pro, aan deel kan nemen. Zo kan de beginnende triathleet zichzelf en anderen uitdagen op de sprintafstand (750 meter zwemmen, 22 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen) en kan de wat meer ervaren triathleet zijn grenzen opzoeken op de kwart afstand (1500 meter, 44 kilometer en 10 kilometer). Voor de echte crack is er bovendien een 1/3 afstand (1500 meter, 66 kilometer en 15 kilometer), een mooie voorbereiding op de halve of zelfs de hele triathlon. 

Mocht u dat een beetje te ver vinden gaan: ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om met uw collega’s mee te doen aan de bedrijvenwedstrijd, een estafette waarbij elke deelnemer een onderdeel voor zijn of haar rekening neemt. Dus: daag uw collega’s uit en doe ook mee!

Meer informatie vindt u op www.triathlonutrecht.nl.