Skip to main content

Het Summer Event wordt een leuke en ontspannen manier om te netwerken, inspiratie op te doen voor de toekomst en de vakantieperiode in te luiden. We hebben een interessante spreker, live muziek en natuurlijk kunt u ook genieten van een hapje, drankje en heerlijk uitgebreid buffet met barbecue. 

17:00 uur    Inloop
17:30 uur   Opening door de Jan Willem Hilbron (directeur Albron) en André aan de Stegge (voorzitter Bedrijvenkring Oudenrijn)
17:45 uurPresentatie door gastspreker Erben Wennemars
18:30 – 19:30 uur  Genieten van het uitgebreide buffet
20:30 uur Afsluiting

Tijdens het Summer Event zorgt Peter Bruys voor de nodige gezelligheid met zijn live muziek.

Albron B.V.
Rijnzathe 11
3454 PV Utrecht

Aanmelden voor 20 juni aanstaande kan bij het secretariaat (Elise Comes) via info@oudenrijn.nl

Kunt u in verband met de catering het volgende doorgeven:
– Bedrijfsnaam
– Aantal personen en hun namen
– Eventuele dieetwensen

Als u onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, meldt u dan af. Zo voorkomen we onnodig voedselverspilling.

Gastspreker Erben Wennemars

Meervoudig wereldkampioen schaatsen Erben Wennemars is enthousiast, gedreven en ambitieus. Erben spreekt over intrinsieke motivatie waarbij hij een link maakt naar zijn schaatscarrière en zijn huidige leven. Momenteel is Erben analist bij de NOS tijdens schaatswedstrijden en zet hij zich in voor het Jeugdsportfonds. Sport en gezondheid zijn belangrijke pijlers voor Erben. Dit wil hij uitdragen naar de rest van Nederland om zo iedereen te stimuleren te bewegen.

In zijn presentaties vertelt hij over de lessen uit zijn carrière; het letterlijk vallen en opstaan. Centraal hierin staan thema’s als persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en grenzen verleggen.