Skip to main content

De gemeente Utrecht heeft het onderstaande gemeld:

Het asfalt op de Oudenrijnseweg is aan vervanging toe. Het gaat om het stuk tussen de rotonde Oudenrijnseweg – Naamrijk en de rotonde Oudenrijnseweg – C. H. Letschertweg. We verwijderen daarom het asfalt en brengen een nieuwe laag aan. Dit doen we vanaf dinsdag 9 juli tot en met vrijdag 12 juli. De aannemer werkt dan vanaf 7.00 tot 17.00 uur. Dit gebeurt ook in de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 juli tussen 19.00 en 6.00 uur.

Bereikbaarheid

  • De Oudenrijnseweg is in beide rijrichtingen afgesloten vanaf de Langerakbaan tot aan de C. H. Letschertweg vanaf dinsdag 9 juli 07.00 uur tot vrijdagmiddag 12 juli 17.00 uur.
  • In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 juli zijn de Oudenrijnseweg én de rotonde C.H. Letschertweg afgesloten van 19.00 tot 7.00 uur.
  • Autoverkeer richting Oudenrijn leiden we om over de Langerakbaan, Stadsbaan Leidsche Rijn en C.H. Letschertweg. Verkeer richting Langerak leiden we om over de Stadsbaan Leidsche Rijn, Hogeweidebaan, Hogeweide en Langerakbaan. Er staan gele borden langs de weg om de omleiding aan te geven. Er is 5 tot 10 minuten extra reistijd.

Zie ook de website “Wat gebeurt er in de wijk Vleuten-De Meern“.