BKO Bedrijven: J&B Grijpers B.V.

J&B Grijpers B.V. is een internationaal opererend bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezighoudt met het ontwikkelen, produceren en reviseren van hydraulische en draad overslag- en baggergrijpers. Het bedrijf werd opgericht in 1945 en begon met de bouw en revisie van overslag- en baggergrijpers, met een focus op poliepgrijpers die werden gebruikt bij de DELTAWERKEN. Met meer dan 75 jaar aan knowhow biedt J&B Grijpers een perfect uitgebalanceerd product voor diverse stortgoederen.

Het bedrijf beschikt over een breed assortiment grijpers, variërend van klantspecifieke tot standaard grijpers. J&B Grijpers produceert grijpers met capaciteiten van 1m³ tot 47m³, met een gewicht variërend van 1000kg tot 27000kg. Ons vermogen om alles in eigen productie te fabriceren, stelt ons in staat flexibel in te spelen op de specifieke behoeften van onze klanten.
J&B Grijpers levert grijpers en onderdelen internationaal, waardoor het bedrijf een wereldwijde speler is op het gebied van hydraulische overslag- en baggergrijpers.

Ben je voor je opleiding op zoek naar een leuke en leerzame stage? Dit bedrijf heeft stageplaatsen voor de Crebo-nummers:
25895 / 25894

www.jb-grijpers.nl
Rijksstraatweg 32
3545 NA Utrecht