BKO Bedrijven: Kemp Groep

Uw specialist in grondverzet- en wegenbouwmaterieel

Kemp Groep biedt een zeer compleet programma grondverzetmaterieel en aanverwante producten ten behoeve van de grond-, weg-, en waterbouw. Het bedrijf onderscheidt zich in de markt door een hoog serviceniveau. Kemp Groep opereert vanuit zes vestigingen in Nederland.

Grote A-merken als Kobelco, BOMAG, Atlas, Kramer, Schaeff, BENS, Morooka en Okada behoren tot het leveringsprogramma. Daarnaast beschikt Kemp Groep over een sterk groeiende verhuurtak: Huur&Stuur. Dit is een in Nederland opererende verhuurder van grondverzetmaterieel zonder machinist en specialist in uitrustingsstukken. 

Onder de vlag van Royal Reesink B.V. vormen Kemp Groep, Huur&Stuur, Van Tetering Railroad Equipment en De Bruycker-Kemp (B) samen de divisie Reesink Construction Equipment (RCE).

Royal Reesink, opgericht in 1786 als smederij en handelsbedrijf in Zutphen, is een van de oudste distributie- en servicebedrijven ter wereld. Royal Reesink telt momenteel meer dan 40 werkmaatschappijen op vier continenten, die machines en componenten voor de industrie, landbouw en landschapsonderhoud van toonaangevende OEM’s (Original Equipment Manufacturers) distribueren. Met ons wereldwijde netwerk en onze lokale aanwezigheid stellen we onze klanten in staat hun activiteiten op de best mogelijke manier uit te oefenen. In 2023 bedroeg de omzet meer dan € 1,4 miljard, en telde het bedrijf meer dan 2.500 werknemers.

Onze Crebo-nummers:

Allround mediamaker (25592)
Mediamaker (25591)
Mediavormgever (25633)
Marketing & Communication Specialist (25727)

Logistiek supervisor (25776)
Logistiek medewerker (25774)

Business Administration & Control Specialist (25725)

Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (25669)
Technisch specialist voertuigen en mobiele werktuigen (25670)
Technicus mechatronica (25893)

www.kemp-groep.nl

Molensteyn 47
3454 PT Utrecht