BKO Bedrijven: Kuijpers

Een betere wereld doorgeven aan de volgende generatie. Dát is onze impact.
Kuijpers ontwerpt, bouwt en onderhoudt werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in diverse gebouwen & industrieën. Techniek is onze basis, onze mensen zijn onze kracht. Als technologisch verduurzamer maken we omgevingen gezonder, groener en slimmer. Als aanjager maken we de gebouwde omgeving versneld toekomstbestendig en gezond. Voor onze mensen. Voor onze klanten. Voor generaties.  Zo werken we samen aan het doorgeven van een betere wereld aan de volgende generatie. Zo maken we samen impact.

Ga jij voor een toekomst in de techniek? In de techniek is veel werkgelegenheid en veel specialismen zodat er altijd iets is wat bij jou past. Kuijpers is een erkend leerbedrijf en we zijn altijd op zoek naar (jong) talent dat zich wil opleiden en ontwikkelen.
Ben jij op zoek naar een fijn bedrijf om leren en werken in de techniek te combineren? Of zoek je bijvoorbeeld een toffe afstudeer- of stageplaats? Bij Kuijpers zijn er tal van mogelijkheden! We leiden jonge mensen met veel energie op en bieden je de kans om te ontdekken waar jij goed in bent en jezelf te ontwikkelen.

www.kuijpers.nl
Damzigt 29
3454 PS Utrecht