BKO Bedrijven: Boreco

Boreco is een innovatieve en gespecialiseerde machinebouwer/ machineproducent die met name actief is in de agrarische sector;  fruitteelt en veehouderij. In eigen huis ontwerpt en produceert Boreco met 25 medewerkers een groot scala aan machines waardoor de afwisseling in werkzaamheden groot is. Dankzij een sterke verbondenheid met de sector, loopt Boreco steeds voorop in de ontwikkeling van nieuwe producten en technieken.

We verkopen producten wereldwijd, in kleine series en als maatwerk. Zoals we het zelf zeggen ‘van plaat tot rijdend apparaat’.

Op 23 maart 2024 zijn er een aantal van de machines die wij maken te zien en krijg je een indruk van het productieproces; van het idee, het ontwerp, de ontwikkeling, productie tot aan de montage. Altijd al willen ervaren hoe het is om te lassen? Dat kan deze dag met de lassimulator!

Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan als constructiewerker of monteur machinebouw, dan zoeken we jou!

Ben jij op zoek naar een leuke stage of leerwerkplek? Bij ons kan je aan de slag onder begeleiding van onze vakbekwame praktijkopleiders Timo en Patrick. Kom langs om kennis met ze te maken!

Wij hebben plaats voor:

  • 25895 Allround medewerker productietechniek niveau 3
  • 25894 Medewerker productietechniek niveau 2
  • 25892 Eerste monteur mechatronica niveau 3
  • 25891 Monteur mechatronica niveau 2
  • 25919 Technicus Engineering niveau 4, voor 2e en 3e jaars studenten
  • 19029 VMBO Produceren, installeren en energie


Wees welkom tussen 10.00 en 16.00 uur op 23 maart a.s. en geniet van een hapje en een drankje.

Voor meer informatie over Boreco, bezoek de website www.boreco.nl

MAKE Center

Wil je informatie over de opleidingen Metaalbewerken, Mechatronica, Verspanen of Technisch management? Medewerkers van het MAKE Center in Nieuwegein zijn deze dag bij ons aanwezig en kunnen je hier alles over vertellen! 

Voor meer informatie over MAKE Center, bezoek de website www.makecenter.nl

www.boreco.nl

Strijkviertel 65, 3454PK De Meern