Skip to main content
Nieuws

Wildgroei aan bebording!

By 23 januari 2020april 13th, 2022No Comments

Het bestuur heeft geconstateerd dat er een wildgroei aan bebording aan het ontstaan is op Oudenrijn. De bewegwijzering op Oudenrijn hebben wij uitbesteed aan Revis Verkeerstechniek. 
Zij gaan de komende periode de wildgroei op foto vastleggen en dit rapporteren aan de gemeente Utrecht. De gemeente zal vervolgens handhavend gaan optreden. Illegaal geplaatste borden zullen dus worden verwijderd. Bedrijven die verantwoordelijk zijn voor deze wildgroei en bedrijven die nog niet deelnemen aan de bewegwijzering, zullen binnenkort benaderd worden door Revis met een voorstel voor bewegwijzering. Goede en eenduidige bewegwijzering op een bedrijventerrein werkt praktisch en draagt positief bij in de opbouw van het bedrijfsimago. Wij vragen uw medewerking hiervoor.