Open Bedrijvendag: 23 maart 2024

Op zaterdag 23 maart 2024 openen bedrijven op bedrijventerrein Oudenrijn van 10.00 tot 16.00 uur hun deuren!


Het bestuur kijkt vol enthousiasme uit naar de eerste editie van deze Open Bedrijvendag.

De Open Bedrijvendag 2024 heeft tot doel vrienden, familie, zakelijke partners en andere belangstellenden een kijkje achter de schermen te geven bij bedrijven op bedrijventerrein Oudenrijn. Het is een goede manier om meer te weten te komen over de organisatie, de producten/ diensten, de branche waarin bedrijven actief zijn en de mensen die er werken. Of gewoon om kennis te maken met ‘buurbedrijven’ en zakelijke mogelijkheden te ontdekken.

Met bezoekers van jong tot oud is de Open Bedrijvendag Oudenrijn voor iedereen een feestje. Of je nu nog een studiekeuze moet maken, nadenkt over een carrièreswitch, zakelijke mogelijkheden zoekt of gewoon nieuwsgierig bent, de Open Bedrijvendag is voor iedereen!

Samen met de deelnemende bedrijven zet Bedrijvenkring Oudenrijn zich in om deze dag tot in de puntjes te organiseren en veilig te laten verlopen.

Naast bedrijven zullen mogelijk ook politie en brandweer met een voorlichtingstrailer op het terrein aanwezig zijn. Tevens zullen verschillende scholen en opleidingsorganisaties zich presenteren en voorlichting geven.

Voor vragen over de Open Bedrijvendag Oudenrijn stuur dan een e-mail naar info@oudenrijn.nl of vul het contactformulier in.

Tot 23 maart aanstaande!

Bestuur Bedrijvenkring Oudenrijn en werkgroep Open Bedrijvendag Oudenrijn

Deelnemende bedrijven

Klik op de logo’s voor meer informatie en bedrijfsgegevens.