Leuk en leerzaam; 1e editie Open Bedrijvendag De Meern was een succes

Afgelopen zaterdag, 23 maart, werd de eerste editie van de Open Bedrijvendag op Bedrijventerrein Oudenrijn gehouden. Een groot aantal bedrijven opende haar deuren en trok veel bezoekers uit de wijde omgeving, van jong tot oud. “Zomaar eens binnen kijken in de bedrijven om de hoek, iets wat je normaal gesproken niet doet, is leuk en leerzaam. Je voelt je bij ieder bedrijf welkom”, aldus een bezoeker. Wethouder Susanne Schilderman van de Gemeente Utrecht bracht een officieel bezoek aan een aantal bedrijven en sprak over ontwikkelingen en uitdagingen in het omgevingsgebied Utrecht/Leidsche Rijn.

 

Boreco, gespecialiseerde machinebouwer/ machineproducent, gaf demonstraties van de machines voor vee- en fruitteelt. Daarnaast waren er foodtrucks, een springkussen en werden de jongste bezoekers uitgedaagd met korte technische opdrachten. Bij Merwede Springs, technische verenfabrikant, waren de bezoekers verrast door de enorme productiehal en het interessante werk dat daar geleverd wordt. Kennismaken met bedrijven uit andere takken dan techniek, kon ook. De Autowasstraat, TT Repro en Van Kuijk Transport verwelkomden eveneens vele bezoekers. Veiligheidsregio Utrecht was met een grote voorlichtingsstand en de Politie met een ondermijningsbus van de partij, waarin zij ieder vanuit eigen disciplines het gesprek aangingen over veiligheid in de regio.
‘Ik wist niet dat er zoveel interessante bedrijven zijn gevestigd op het bedrijventerrein in De Meern, misschien vind ik hier wel een leuke, nieuwe baan!’, aldus een van de bezoekers.

Voor vragen over de Open Bedrijvendag Oudenrijn 2024 stuur dan een e-mail naar info@oudenrijn.nl of vul het contactformulier in.

 

Wij willen alle deelnemende bedrijven en organisaties bedanken voor hun inzet en enthousiasme om deze 1e Open Bedrijvendag Oudenrijn tot een succes te maken!

Bestuur Bedrijvenkring Oudenrijn en werkgroep Open Bedrijvendag Oudenrijn

Deelnemende bedrijven aan de Open Bedrijvendag Oudenrijn 23 maart 2024

Klik op de logo’s voor meer informatie en bedrijfsgegevens.