Skip to main content
Nieuws

Koninklijke onderscheiding voor oud-voorzitter Freek de Rooij

By 12 februari 2020april 13th, 2022No Comments

Op dinsdag 11 september 2019 ontving de voorzitter van de Stichting Bedrijvenkring Oudenrijn, André aan de Stegge, een cheque ter waarde van € 4.032,42 van Interpolis uit handen van Arnoud Stam, Clustermanager Verzekeren bij Rabobank Utrecht.

Freek de Rooij is sinds 1988 vrijwillig bestuurlijk actief voor tal van organisaties. In al zijn activiteiten is hij een bestuurder pur sang en een voorbeeld voor velen. Zo was hij medeoprichter en voorzitter van de Bedrijvenkring Ouderijn, penningmeester voor de Stichting Peuterspeelzalen Vleuten-De Meern, mede oprichter en penningmeester voor Stichting KOKO (Koepel Organisatie Kinder Opvang Vleuten-De Meern), bestuurslid/penningmeester voor de Stichting Katholiek Basisonderwijs Vleuten-De Meern, voorzitter van Schaakclub Trio De Meern en was onder andere voorzitter van Rotaryclub Haarzuilens.

Naast zijn maatschappelijke betrokkenheid is hij vele jaren ook in de zakelijke sector vrijwillig zeer actief geweest in tal van bestuurlijke nevenfuncties en verenigingswerkzaamheden. Het betrof werkzaamheden in de sector van Bouwend Nederland, wegenbouw en infrastructuur in het bijzonder.

Lees/kijk verder:

Toespraak burgemeesterJan van Zanen

Toespraak voorzitter Andre aan de Stegge

Foto’s gemaakt door Desiree Meulemans