Skip to main content

Thies Design, uw partner voor zakelijk interieurontwerp en het creëren van impactvolle ruimtes. Met meer dan 20 jaar ervaring in interieurontwerp, transformeren zij uw zakelijke omgevingen in inspirerende plekken die uw merkverhaal vertellen. Of het nu gaat om winkels, horeca of kantoren, hun toegewijde team van creatieve professionals staat klaar om uw visie tot leven te brengen. Van concept tot realisatie, zij zorgen voor een naadloze ervaring die uw verwachtingen overtreft. Maak kennis met Thies Design en creëer samen een ruimte waar klanten en werknemers graag zijn.

Hun kracht:
• Een unieke visie: zij combineren creativiteit met functionaliteit om interieurs te creëren die er niet alleen mooi uitzien, maar ook optimaal presteren.
• Een persoonlijke aanpak: zij luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften en vertalen deze in een interieurontwerp dat perfect bij u past.
• Een professionele werkwijze: zij werken met een vast team van ervaren professionals die uw project van begin tot eind begeleiden.

Benieuwd naar wat Thies Design voor u kan betekenen? Bezoek de website voor meer informatie over hun projecten en diensten. Zij zijn gevestigd op Rijnzathe 12 3454 PV | Utrecht – De Meern.

www.thiesdesign.nl