Skip to main content

Bent u ondernemer? 

Dan kunt u bij Ondernemer Centraal terecht voor coaching, advies of financiƫle ondersteuning. De experts van Ondernemer Centraal weten veel over ondernemen en denken met u mee. Zij bieden oplossingen als u tegen dingen aanloopt. Misschien kunt u hulp krijgen uit de Bbz-regeling (bijstand voor zelfstandigen) of SHVO (Schuldhulpverlening voor ondernemers).

Voor wie is Ondernemer Centraal?

Ondernemer Centraal, de Bbz-regeling en SHVO  is voor alle ondernemers die in de gemeente Utrecht, Houten, Lopik, Nieuwegein of IJsselstein wonen of hun bedrijf hebben. 

Woont u in De Ronde Venen of Stichtse Vecht? Dan kunt u ook ondersteuning krijgen van Ondernemer Centraal als u een bedrijf hebt in Utrecht, Houten, Lopik, Nieuwegein of IJsselstein. Als  u in de gemeente Ronde Venen of Stichtse Vecht woont en hebt u geen bedrijf in Utrecht, Houten, Lopik, Nieuwegein of IJsselstein? Dan kunnen wij u alleen helpen met de Bbz-regeling en SHVO. Een klantmanager van Bureau Zelfstandigen van de gemeente neemt contact met u op na uw aanmelding voor een gesprek.

Lees hier meer.