Skip to main content

Op Valentijnsdag liep u wellicht vol verwachting naar de deur van uw bedrijfspand toen er werd aangebeld. De gemeente Utrecht en de politie stonden voor de deur om met u in gesprek te gaan over leefbaarheid en veiligheid op bedrijventerrein Oudenrijn. Ook het thema ondermijnende criminaliteit was onderwerp van gesprek. U kreeg informatie over wat ondermijning inhoudt, hoe u signalen van ondermijnende criminaliteit kunt herkennen en waar u die kunt melden.

Er zijn veel waardevolle gesprekken gevoerd en er is veel relevante informatie uitgewisseld. Met de gesprekken hopen de politie en gemeente Utrecht bewustwording en betrokkenheid rondom veiligheid op het bedrijventerrein Oudenrijn te vergroten. 

Zijn ze niet bij u aan de deur geweest? In 2024 gaan zij vaker langs de deuren om deze ‘Knock- en Talk gesprekken’ te voeren op het bedrijventerrein Oudenrijn. De ondermijningsbus stond op 23 maart jl. op de open bedrijvendag van de Bedrijvenkring Oudenrijn om ondernemers en bezoekers over dit thema te informeren.

De gemeente en politie werken graag met u als ondernemer samen aan een prettig en veilig ondernemersklimaat op bedrijventerrein Oudenrijn. Heeft u vragen of wilt u een melding doen van een onveilige of verdachte situatie? Gebruik dan de meldkaart van Vleuten-De Meern waarop alle relevante contactgegevens staan van verschillende organisaties. In onderstaande video vindt u informatie over (signalen van) ondermijning.